top of page

сб, 27.04

|

Sofia

Barber Battle Bulgaria vol. 2

Международно състезание по бръснарство в България. Състезанието е част от голямото професионално събитие за красота Арена на Красотата в столицата София. Бръснарите участват в три различни категории. Победителите получават ценни награди и трофей.

Barber Battle Bulgaria vol. 2
Barber Battle Bulgaria vol. 2

Време и място

27.04.2024 г., 10:00 ч. – 16:00

Sofia, Boulevard "Tsarigradsko shose" 147, 1784 7-ми 11-ти километър, Sofia, Bulharsko

гости

Относно събитието

Международно състезание за бръснарство и фризьорство в България. Състезанието е част от голямото професионално изложение „Arena of Beauty“, което се провежда в столицата София. Участниците се състезават в 3 различни категории и Grand Final. Победителите получават ценни награди и трофей.

програма


 • 30 минути

  Регистрация и потвърждение за плащане

  entrance

 • 10 минути

  Въведение от модератора

  stage
Další položky 5

Билети

 • Scissor cut 40 min.

  Състезателят създава класическа мъжка прическа от по-дълга коса като използва трите основни форми за подстригване (компактна форма, градиране, равномерно градиране). Тази категория се характеризира с помпоз, класическо и конусно подстригване, фейд. Забранено е да се използва всякакъв тип оцветител за коса.

  184,00 лв.
  +4,60 лв. servisní poplatek
 • Freestyle haircut 50 min.

  Всички състезатели имат 50 минути да създадат креативна прическа, плод на собственото им въображение. Забранена е употребата на всякакъв вид и форма на шаблони (хартиени, снимки на телефон, таблет, т.н.). Косата може да бъде предварително боядисана.

  184,00 лв.
  +4,60 лв. servisní poplatek
 • Fast Fade 20 min.

  Всички състезатели имат 20 минути да направят бърз фейд. Дължината на косата на модела трябва да е повече от 6 мм в горната част на главата. Страничните части на главата не трябва да са предварително подстригани. Забранено е да се използва всякакъв тип оцветител за коса. Линии, контури не трябва да са предварително подготвени.

  190,00 лв.
  +4,75 лв. servisní poplatek

Celkem

0,00 лв.

Споделете събитие

bottom of page